Veel Nederlanders gaan er rond de kerstdagen even tussenuit, en dan het liefst naar een plek waar ze kunnen genieten van winterse gezelligheid en ultieme kerstsfeer. Uit een onderzoek is gebleken dat Nederlandse reizigers dit jaar het liefst naar Londen gaan, gevolgd door ons eigen Amsterdam en Berlijn.

Kerstbestemming Londen

In favoriete kerstbestemming Londen zijn in deze periode van het jaar verschillende kerstmarkten te vinden, net als in Berlijn. In Amsterdam kun je in december onder meer naar het Amsterdam Light Festival, of kerstsfeer proeven op kerstmarkten op verschillende plekken in de stad.

Ook Antwerpen en Maastricht staan dit jaar in de top 10 van meest populaire kerstbestemmingen. ‘Magisch Maastricht’ staat in de maand december helemaal in het teken van kerst, met een kerstmarkt, schaatsbaan en een lichtroute. Onze ExpediaPioneer Daisy ging er vorig jaar naar toe en schreef er een blog over.

Keulen en Düsseldorf, twee Duitse steden die bekend staan om hun sfeervolle kerstmarkten, staan op plek 9 en 10. Nederlanders die de feestdagen wat verder weg willen vieren, gaan vooral naar New York, Dubai en Istanbul.

Wat is jouw favoriete kerstbestemming?

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.