In deze periode van het jaar ontvangen veel mensen hun vakantiegeld. Fijn! Het is ongelooflijk, maar slechts een op de drie Nederlanders besteedt dit extraatje daadwerkelijk aan vakantie. Veel mensen gebruiken het geld voor het aflossen van schulden of het opknappen van hun huis. Weet jij al wat jij met je vakantiegeld gaat doen? Gebruiken voor een reisje toch? Thuisblijven kan altijd nog!

Klussen in je huis of chillen in een hangmat op het strand…. Zeg nou zelf, als je moet kiezen dan weet je het toch wel? 🙂

Hoe ver ga jij met je vakantiegeld?

Uit een peiling van nieuwssite Nu.nl blijkt dat de helft van de respondenten kiest voor één of meerdere lange vakanties. Bijna een op de vijf mensen gaat dit jaar niet lang op vakantie, maar boekt een of meerdere korte reisjes, zoals een stedentrip. Lang of kort, ver of een stedentrip dichterbij… wat kies jij?

Hoe ver ga jij met je vakantiegeld?

Wordt het een zonnige stedentrip naar Milaan, Sevilla of Valencia, of een strandvakantie naar Albufeira, Fuerteventura of Rhodos?

Wil jij ook op reis van je vakantiegeld, maar weet je nog niet waar naar toe? Bekijk dan hier hoe ver jouw vakantiegeld reikt!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*