Expedia start een nieuw project: Expedia Pioneers. Voor dit project zijn we op zoek naar iemand die een jaar lang door Nederland wil reizen en daarvan verslag wil doen. Als Expedia Pioneer bezoek je bekende en minder bekende evenementen en bezienswaardigheden in je eigen land. Je gaat naar festivals en concerten, je gaat wadlopen of kitesurfen en je bezoekt eindelijk eens zelf de Zaanse Schans. En het mooiste is: je krijgt er nog voor betaald ook! Een wereldbaan dus, en dat gewoon in Nederland.
Kinderdijk def

Reisblog
De Expedia Pioneer deelt zijn of haar reiservaringen via deze site, Reis-blogs.nl, in een eigen blog en via social media en video. Als pioneer hoef je geen ervaren blogger te zijn, het gaat erom dat je het leuk vindt om je ervaringen te delen en dat op een originele manier kunt doen. De Expedia Pioneer voor Nederland is avontuurlijk ingesteld en houdt van reizen, heeft een brede belangstelling en is sociaal, creatief en flexibel. Leeftijd, achtergrond en werkervaring zijn niet zo belangrijk, maar je moet de Nederlandse taal wel goed beheersen en beschikbaar zijn voor een jaar vanaf augustus 2014.

Wat biedt Expedia?
En wat staat daar dan tegenover? Allereerst een goed jaarsalaris van ca. € 90.000, waarmee je overnachtingen in goede hotels kunt afwisselen met budgetovernachtingen, grotere evenementen met kleinere bezienswaardigheden, en simpele snacks met een 3-gangenmenu in een sterrenrestaurant. Als pioneer heb je recht op 25 vakantiedagen. Daarnaast zorgt Expedia voor de benodigde apparatuur en training, waaronder een Boot Camp begin augustus in Londen.

Aanmelden als Pioneer
Om je aan te melden moet je een formulier invullen en een korte video (van slechts 90 seconden!) maken waarin je jezelf presenteert. Meer informatie over de aanmeldprocedure vind je hier en bij de veelgestelde vragen.

Dus… ben jij de persoon die we zoeken? Ga dan naar Pioneer.Expedia.nl en meld je aan voor 27 juni 2014!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.