Pioneer

Daisy Expedia Pioneer

Journalist en filmmaker Daisy Scholte reisde als Expedia Pioneer een jaar lang door Nederland en blogde en vlogde daarover. Ze bezocht alle provincies van Nederland, van Limburg en Flevoland tot Groningen. Ze ging naar bekende plekken en bezienswaardigheden, maar ging daarnaast ook op zoek naar de minder bekende plekken in Nederland.

Ze ontdekte natuurgebieden als de Veluwe, de Drentse hei en de Oostvaardersplassen en bezocht steden als Amsterdam, Rotterdam en Maastricht. Tijd voor actie was er ook: Daisy ging wakeboarden in Almere, deed mee aan het WK Klunen in het Friese Grou en wandelde 32 kilometer over de Afsluitdijk. Ze maakte ook nog een tropisch uitstapje naar Curaçao en Sint Maarten. Alle verhalen die Daisy in haar jaar als Pioneer schreef, kun je hier lezen. Bekijk ook alle video’s die ze maakte!

In de afscheidsvideo van Daisy krijg je een (kleine) indruk van wat ze allemaal gedaan heeft in een jaar:

Bekijk via het Video-overzicht alle andere video’s die Daisy maakte! Van haar nieuwjaarsduik bijvoorbeeld (koud!), duiken in Zeeland en Curaçao, haar wandeling over de Afsluitdijk, en behind-the-scenes op Schiphol.