Het is moeilijk kiezen met zoveel goede en leuke reisblogs, maar het is weer gelukt: de blogselectie van de week, met blogposts over Zuid-Tirol, Bangkok en… schoenen. En dit keer mag een blog over carnaval natuurlijk niet ontbreken! En dan hebben we het in dit geval over carnaval in het mooie, fotogenieke Venetië.

Carnaval!
Karlijn van reisblog Karlijn Travels ging vorig weekend naar Venetië, om het beroemde carnaval daar mee te maken. En dat is toch wel even wat anders dan carnaval in Nederland. Iedereen is onherkenbaar verkleed met maskers en in de mooiste kostuums. Op Karlijn’s blog vind je een uitgebreid fotoverslag.
Carnaval in Venetie

Shortbreak in de Italiaanse sneeuw
Een paar weken geleden ging Henriëtte van reisblog Travel around with me naar Zuid-Tirol in Italië. Met een lokale gids en een slee maakte zij een wandeling naar het mooie bergdorpje Fane Alm. De terugtocht naar het dal deden ze niet wandelend maar rodelend, vandaar de slee. In haar fotoblog een impressie.
Fane Alm in Zuid-Tirol

Backpacken met de juiste schoenen
In de categorie ‘lekker praktisch’ een blogpost van Lisette van Travellust: welke schoenen neem je mee als je gaat backpacken? Wandelschoenen ja of nee? En wat te denken van regenlaarzen. Nee toch, of….? Je leest het in haar blog!
Regenlaarzen

Favorieten in Bangkok
Saimi van Lets travel and see vertelt deze week wat haar drie favorieten in Bangkok zijn. Hoewel niet iedereen altijd even enthousiast is over deze drukke stad, is Saimi een groot fan. Het noemen van drie favorieten zal dan ook niet moeilijk geweest zijn voor haar. Of juist wel? Want wat moet je kiezen als je alles geweldig vindt?
Bangkok

Reacties

    Denise

    Ik kwam hier via Henriëtte, maar ik ben ook benieuwd naar Karlijns stuk over Venetie (omdat ik er ook pas geweest ben) EN naar de Bangkok-favorieten (omdat ik er gewoond heb). Dus ik ga even lezen!

    23/02/2015 at 11:43 am

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.