De blogselectie van deze week is weer heel gevarieerd. De reisblogs nemen ons mee op stedentrip naar Boedapest, we ontdekken Sicilië op een Vespaatje, we gaan naar nationaal park Jiuzhaigou in China en maken kennis met de historische stad Jeruzalem. Veel leesplezier!

Must-sees in Boedapest
Vanwege een storm ging de stedentrip Boedapest van Simone van reisblog Papertravels bijna niet door. Gelukkig bleef het bij een paar uur vertraging en kon ze toch deze stad gaan ontdekken. In haar blog deelt Simone mooie foto’s en handige tips over de must-sees van deze stad aan de Donau.
Boedapest

Geef me een teken
Stéphanie van Expeditie Aardbol was in februari in Israël en bezocht Jeruzalem. Ze ging naar de Klaagmuur en ontdekte de oude stad van Jeruzalem. In deze historische stad lijkt bijna alles om religie te draaien. Stéphanie hoopte daardoor stiekem op een teken van boven. Of dat ook kwam lees je in haar blog!
Jeruzalem

De Etna, cannoli en… de maffia
Liselore van Grab your bags was afgelopen zomer op Sicilië en heeft nu in een blog de 10 must-do’s op een rijtje gezet. Van een excursie naar de Etna en een tochtje op een Vespa tot aan de Siciliaanse maffiacultuur: er is genoeg te doen op dit mooie Italiaanse eiland.
Cannolo

Het mooiste NP van China
Volgens Wendy en Gerben van reisblog Reismeisje is Jiuzhaigou het mooiste national park van China. Het park ligt in de provincie Sichuan en je vindt er groene bergen, watervallen en meren met helderblauw water. Een paradijs als je van fotograferen houdt dus. Er leven ook panda’s in dit natuurgebied, maar de kans dat je die op de gevoelige plaat kunt vastleggen is minimaal…
Jiuzhaigou, China

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*