In de selectie reisblogs vind je dit keer geen hele verre bestemmingen. We kwamen deze week namelijk vooral veel blogs tegen over Europa. Over culinair Kopenhagen, mooi Dubrovnik, uitgaan in Athene en een waterval in Turkije bijvoorbeeld. Verder handige tips voor wat je vooral niet moet doen als je in Rome bent. Veel leesplezier!

Culinair Kopenhagen
Als een echte foodblogger beschrijft Sandra van blog Stralend schrijven haar culinaire ervaringen in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Ze heeft aardig wat uitgeprobeerd toen zij er was, van de Torvehallerne (foodhallen) en een verrassingsmenu bij een goed restaurant tot aan… havermoutpap.
Uit eten in Kopenhagen

Vooral niet doen
We kennen allemaal de lijstjes met ‘must-sees’ (of do’s) op een bepaalde bestemming. Maar soms is het juist handig om te weten wat je niet moet doen als je ergens bent. Daarom begon Nies van blog Reismicrobe een nieuwe rubriek ‘Niet doen in…’. Ze trapt deze serie af met een blog over wat je vooral niet moet doen als je in Rome bent. Handig!
Rome

De Parel van de Adriatische Zee
Jaklien van Reisblog Passport and toothbrush geeft tips voor een bezoek aan de Kroatische havenstad Dubrovnik. Deze mooie stad staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Alvast een paar tips uit Jaklien’s blog: wandel over de oude vestingmuren van de stad en pak de boot naar een van de eilanden voor de kust van Dubrovnik. Meer tips in haar blog!
Dubrovnik

Stappen in Athene
Wie aan Athene denkt, denkt aan de Acropolis en andere bekende bezienswaardigheden uit de Griekse oudheid. Maar Athene heeft meer te bieden, bijvoorbeeld een bruisend nachtleven, zo ontdekte Denise van reisblog In het vliegtuig. In een blog zet zij 10 hotspots op een rijtje, met een handig kaartje, zodat jij weet waar je moet zijn als je in Athene bent.
Uitgaan in Athene

Waterval bij Side
Turkije is al jaren een van de populairste zonbestemmingen voor Nederlanders. Heerlijk op het strand liggen, of bij het zwembad van een all-inclusive resort met een cocktailtje binnen handbereik… Maar er is ook zoveel moois te zien in dit land. Op haar blog Mrs. June vertelt Merin Veronique over de prachtige Manavgat-waterval vlakbij de badplaats Side. Aan de foto’s te zien is deze waterval zeker een bezoekje waard.
Manavgat waterval, Side, Turkije

Wil je jouw reisblog ook een keer in de selectie van de week? Laat het ons weten als je een nieuwe post hebt geschreven!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.