Vorige week was er geen reisblogselectie (schande!), maar deze week zijn we er weer! Met dit keer een verslag van een weekje k-k-koud Lapland, een nationaal park in Taiwan, street art in drie Poolse steden en tips om na een reis het vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden. Veel leesplezier!

Koud in Lapland
In 2011 ging Sophie van reisblog Where we go met haar moeder en zus een week naar de sneeuw in Lapland. En ja, daar is het best koud. Iets van -30 om precies te zijn, brrrrr. In haar blog (met video) vertelt ze over skiën bij zonsondergang, een tocht met een snowscooter en een tochtje met een slee getrokken door zes enthousiaste husky’s. Sophie vertelt ook wat dingen over husky’s onder spanning die je misschien liever niet had willen weten … Je bent gewaarschuwd.
Lapland

National Park in Taiwan
Wie naar Taiwan gaat, zal waarschijnlijk het bekendste nationale park van dit land niet overslaan: het Taroko National Park. Saimi van Lets travel and see ging je voor en vertelt erover in een blog, met mooie foto’s. Er is veel te zien in dit natuurgebied. Wat te denken van de Eternal Spring Shrine, de Shakadang River en de Tunnel of Nine Turns? Prachtige namen in elk geval!
Taiwan

Street art in Polen
Esther van Go live go travel ging op zoek naar street art in de Poolse steden Poznan, Wroclaw en Krakau. In haar blog een fotoverslag dat een beeld geeft van de muurschilderingen die je in deze steden op straat kunt tegenkomen. Esther vertelt waar in de steden je de mooiste street art kunt vinden, en wie de belangrijkste artiesten zijn.
Polen

Weg met de Après-vakantie-dip
Net terug van een mooie reis en nu chagrijnig of zelfs een beetje depri, omdat je weer thuis bent en nog geen andere reis in het vooruitzicht hebt? Manouk van Bunch of Backpackers geeft 10 tips om het vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden. Ook als je weer terug bent in Nederland.
Navakantiedip

Heb je net een nieuw blog geschreven en wil je ook in de blogselectie van de week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.