De reisblogselectie van de week is weer terug van (even) weg geweest. Er waren dus aardig wat blogs te lezen! De blogs die we dit keer uitlichten gaan over een scooterreis door Indonesië en een roadtrip door Marokko. En ook nog twee blogs over bestemmingen wat dichter bij huis: Hamburg en Leuven. Veel leesplezier!

Zomers Hamburg
Zoals Fem van blog Standort Hamburg zelf al zegt: Hamburg is niet direct de meest voor de hand liggende zomerbestemming. Maar… voor wie toch in Hamburg is deze zomer heeft ze in een blog heel veel tips op een rijtje gezet: van stadsstranden en parken tot rooftop bars en zomerse festivals.
Hamburg

2000 kilometer op de scooter
Waarom zou je vanaf Bali het vliegtuig pakken naar Flores, als je deze 2.000 (!) kilometer ook met de scooter kunt afleggen? Dat dacht Jessica van reisblog Corners of the World tijdens haar reis door Indonesië. Ze haalde haar vriend over en ze stippelden een route uit. Het is niet de snelste manier om van A naar B te komen, maar wel heel avontuurlijk. Meer over deze scootterreis lees je in Jessica’s blog, met tips voor wie ook met de scooter door Indonesië wil reizen.
Bali-Scooter

Roadtrip Marokko in 9 foto’s
Liselore van Grab your bags deed in 9 dagen tijd een roadtrip door Marokko. Liselore vond het veel te kort, maar het was wel genoeg om een indruk te krijgen van dit veelzijdige land. Van de straatjes in Marrakech tot een rit op een dromedaris door de woestijn. In haar blog selecteerde ze 9 favoriete foto’s van deze reis, voor elke dag één.
marokko

Leuven is leuk
Hoewel Michelle van blog Travellifestyle al vaak in België was geweest en zelfs in Brussel heeft gewoond, was ze nog nooit in Leuven geweest. Tot deze maand dan. In haar blog schrijft ze over hoe zij haar weekend in Leuven heeft ervaren. Een tipje van de sluier: ze vond het een feestje! En dat kun je ook wel zien aan de foto’s bij haar blog.
Leuven

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de reisblogselectie van de week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.