In deze reisblogselectie gaan we op reis door het nog niet zo toeristische Myanmar, fietsen door Bangkok en roadtrippen in stijl langs de Kroatische kust. En wie heeft er tips voor Chantal, die twijfelt over een vliegreis met haar zoontje van 15 maanden? Veel leesplezier!

Oesters en wijn in Kroatië
Viola van Girls love 2 travel deed vanuit Dubrovnik een luxe roadtrip langs de Kroatische kust. In vier dagen reden ze een route die in het teken stond van oesters en wijn. Ze bezochten sfeervolle stadjes, wijnhuizen en oesterfarms. De Kroatische wijn beviel zo goed dat ze aan het eind van de reis een klein voorraadje mee naar huis nam. Voor wie zo’n roadtrip ook wel wat lijkt geeft Viola in haar blog handige tips.
Wijn-Kroatie

Fietsen door Bangkok
Emiel van (Engelstalig) reisblog Act of traveling deed met zijn gezin een fietstocht door Bangkok. Ze zagen op die manier een heel andere kant van deze stad. De fietstocht begon in Chinatown en eindigde in het rustiger Thonburi. Waar ze verder allemaal geweest zijn kan Emiel niet meer precies navertellen, maar uit zijn blog blijkt wel dat hij zo’n fietstour zeker een aanrader vindt.
Bangkok

Vliegen met kind: ja of nee?
Toen Chantal van Your future postcard nog geen kinderen had, was ze ervan overtuigd dat ze ook met kind nog net zoveel zou blijven reizen. Inmiddels heeft ze een zoontje van 15 maanden en heeft ze ervaren dat een vliegreis met een klein kind niet zo ontspannen is als gehoopt. En nu heeft ze een dilemma: binnenkort wel of niet 5 uur in een vliegtuig naar Tenerife? Tips voor vliegen met kinderen zijn welkom!
Vliegen

Zet Myanmar op je bucketlist
Ivonne van My Footprints reisde eerder dit jaar met haar man vier weken door Myanmar. In haar blog geeft ze 5 redenen waarom je juist nu naar dit land moet gaan. De eerste reden verklappen we alvast: de vriendelijke en open mensen in Myanmar. Als je de andere vier wilt weten moet je de blog van Ivonne lezen!
Myanmar

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de reisblogselectie van de week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.