Er zijn weer veel te veel leuke reisblogs deze week! We hebben er vijf voor je geselecteerd, over een roadtrip door Namibië, een rondleiding door Riga, de mooiste watervallen in Colorado, zon, zee en strand in Sitges en tips voor hip & happening Hannover. Veel leesplezier!

Roadtrip door Namibië
Kim van Just like to travel schreef een blog over haar favoriete Afrikaanse land: Namibië. In haar blog neemt ze je mee naar de mooie natuur, de lokale bevolking en de geschiedenis van deze voormalige Duitse kolonie. Op sommige plekken lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Dit is deel 1 over haar reis door Namibië, deel 2 volgt binnenkort, dus houd haar blog in de gaten.
Namibie

Een reis door de tijd in Riga
Sandra van Stralend schrijven kreeg in Riga, Letland een rondleiding van local Zaiga. Ze liet Sandra niet alleen wat van de stad zien, maar vertelde ook over de bewogen geschiedenis van Letland. In Sandra’s blog een verslag van de rondleiding – en de interessante verhalen die Zaiga met haar deelde.
Riga

Tapas en strand in Sitges
Eva van reisblog Omnitraveler was onlangs per toeval een paar dagen in de badplaats Sitges in Spanje. Oké, het hotel waar ze zat was misschien niet het meest sfeervolle, maar de locatie was prima. Sitges zelf bleek een leuke plaats te zijn, met een oud centrum, een gezellig haventje en natuurlijk zon, zee en strand. Ook fijn: Barcelona ligt vlakbij. Bekijk de foto’s op Eva’s blog en zie zelf hoe leuk Sitges is.
Sitges

Kletter klater in Colorado
Sandra van Travel by San heeft een zwak voor Amerika, en voor watervallen. In het bergachtige Colorado is er aan watervallen geen gebrek. Je moet alleen wel in de juiste tijd van het jaar gaan, anders zijn de meeste nog bevroren. Dat is ook mooi, maar op een andere manier. In haar blog zette ze de vijf mooiste watervallen op een rij, met foto’s uiteraard.
Colorado

Hippe hotspots in Hannover
Ga je binnenkort op citytrip naar Hannover? Lees dan de blog van Roëll van We are travellers, zodat je weet waar je moet zijn in deze Duitse stad. Zij geeft 10 tips, van bezienswaardigheden tot festivals en hotspots. Vergeet Berlijn, in Hannover moet je zijn!
Hannover

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de reisblogselectie van de week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.