Het is weer vrijdag en dus tijd voor de reisblogs van de week! Dit keer veel natuur in onze selectie: een wandeling door een woestijn in Colombia, een ideale reisroute door Nieuw-Zeeland voor outdoor-liefhebbers en een bezoek aan Shenandoah National Park in Amerika. Maar ook een blog over het prachtige oude stadje Rovinj in Istrië. Veel leesplezier!

Colombiaanse woestijn
Jessica van Corners of the world reist op dit moment door Colombia en bezocht daar de Tatacoa-woestijn. Dit leverde bijzonder mooie plaatjes op. Volgens Jessica slaan veel reizigers deze woestijn over en dat is niet terecht. Tijdens een wandeling kreeg ze gezelschap van een lokale jongen die haar van alles vertelde over de woestijn. Lees haar blog voor tips en natuurlijk voor de prachtige foto’s!
Woestijn in Colombia

Actief in Nieuw-Zeeland
Antonette en Martijn van outdoor adventure blog We12travel reisden een paar jaar geleden zes weken door Nieuw-Zeeland. Op hun blog delen zij hun route voor de eerste twee weken. De rest van de route volgt in andere blogposts. De focus van We12travel ligt uiteraard op outdoor-activiteiten in de prachtige natuur, zoals wandelen en mountainbiken. Antonette geeft ook tips voor wie langer of korter de tijd heeft. Dus heb jij plannen voor een (actieve) reis naar Nieuw-Zeeland, lees dan zeker even deze blog.
Nieuw-Zeeland

Klein Italië in Rovinj
Daisy van reisblog Soetkees was pas geleden in Kroatië en bezocht daar ook het mooie oude havenstadje Rovinj in Istrië. Tot 1797 hoorde Rovinj bij Venetië, en dat zie je overal terug. Daisy maakte prachtige foto’s van het kleurrijke oude centrum met de smalle straatjes. In haar blog geeft ze tips voor de must-sees en do’s in Rovinj.
Straat in Rovinj

Een berenkont in het Shenandoah NP
Shirley van Shirley digital bezocht aan de oostkust van de VS het Shenandoah National Park. Dit park ligt op slechts twee uur rijden van Washington DC en is dus goed te combineren met een bezoek aan deze stad. Shirley en haar vriend reden over de Skyline Drive, maakten een paar wandelingen in het park en genoten van mooie uitzichten. Het uitzicht op de kont van een beer was waarschijnlijk de allermooiste. 😉 Een foto vind je op haar blog.
Shenandoah NP in de VS

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de reisblogselectie van de week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.