Ook deze week waren er weer veel leuke en inspirerende reisblogs, waarvan je zin krijgt om zelf direct op het vliegtuig te stappen. De blogs die wij eruit pikten gaan over wandelen in Bryce Canyon in de VS, de mooiste plafonds in de kerken van Rome, een rondreis door Cuba en de mooiste meren in de Canadese Rocky Mountains. Veel leesplezier!

Wandelen in Bryce Canyon
Patricia van Moods Lifestyle maakte met haar gezin een mooie wandeling door Bryce Canyon in de Verenigde Staten. Ze kozen voor de Navajo-Queens Garden Combination Trail, een niet al te lange wandeling met mooie uitzichten en bijzondere rotsformaties die hoodoos worden genoemd (niet te verwarren met hoodies). Patricia maakte een fotoverslag.
BryceCanyon

Kijk eens omhoog
Kijk jij wel vaak genoeg naar boven, als je door een onbekende stad dwaalt? Als je in Rome bent moet je dat zeker doen, en dan vooral in de Romeinse kerken. Het ene plafond is namelijk nog mooier dan het andere. Italiëblog Ciaotutti maakte een overzicht van de 25 mooiste plafonds van Rome. Voordeel van deze fotoblog is dat je al deze plafonds kunt bekijken zonder kramp in je nek te krijgen!
Rome

In Cuba ben je de sigaar
Jip en Sophie van reisblog Where we go zijn een paar weken geleden vertrokken op wereldreis. In negen maanden tijd willen zij zoveel mogelijk zien van Midden-Amerika. Tijdens de eerste weken van hun reis ontdekten ze Cuba. Ze reisden van oost naar west en in hun laatste blog geven ze met een video een indruk van hun tijd in west-Cuba. Ze gingen onder meer snorkelen in Playa Girón en paardrijden in Viñales. En in Havana rookten ze een sigaar, zoals dat hoort. Next stop: Mexico!
Where we go

Mooie meren in de Rockies
Marijke van reisblog Wanderers Blues heeft iets met water, en ook met Canada. Deze week kwamen deze twee samen in een blog waarin zij de vijf mooiste meren van de Rocky Mountains in Canada op een rijtje zette. Met prachtige foto’s gemaakt door haar reispartner Jeroen. Ga je binnenkort naar Canada, bekijk dan welke meren je niet mag missen. En ben je er zelf al geweest, kijk dan of je het eens bent met de top 5 van Marijke. 😉
Canada.pg

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de reisblogselectie van de week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.