We hebben weer een selectie van leuke reisblogs voor je gemaakt! Deze week nemen de blogs ons mee naar de stad Trinidad in Cuba, we gaan winkelen in Praag, we zien China in zeven mooie foto’s en we gaan op zoek naar een dirndl….

De vriend van Nathalie van reisblog Map of Joy was pas geleden in Cuba, waar hij de stad Trinidad bezocht. Dit stadje staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en niet zonder reden. Trinidad heeft zijn authenticiteit bewaard en straalt nog steeds een koloniale sfeer uit. In de fotoblog ook een video van een lokaal bandje op straat. Als je van deze muziek geen zin krijgt om direct naar Cuba af te reizen, dan weten wij het ook niet meer. 🙂
Trinidad in Cuba

Winkelen in Praag
Binnenkort op stedentrip naar Praag? Taina van Live love travel geeft in haar blog winkeltips voor deze stad. De belangrijkste winkelstraten en winkelcentra komen voorbij, met een beschrijving van wat je er kunt verwachten. Handig!
Winkelcentrum Palladium in Praag

China in 7 foto’s
Yvon woont al een paar jaar in China en blogt daarover op haar blog Go Yvon. Deze week publiceerde zij een fotoblog met de zeven mooiste foto’s die ze in China heeft gemaakt; van de Chinese Muur tot aan de Himalaya. Neem een kijkje!
Chinese Muur

Bierfeest in een dirndl
De opvallendste blog van deze week is van Sheelagh van reisblog Sheelagh Mairi, die naar een bierfest in München ging. Sheelagh’s motto is ‘When in Rome (of Munich)…’ dus hees ze zich voor de gelegenheid in een traditionele dirndl. Zijn daar ook foto’s van? Jawel, op haar blog!
Dirndls

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.