Het is weer vrijdag en dus tijd voor de reisblogs van de week! De reisblogs van deze week nemen je mee naar Thailand, het oudste oerwoud ter wereld in Maleisië, het noorden van Marokko en een Dracula-kasteel in Roemenië. Veel leesplezier!

Thailand in beeld
De eerste keer dat Ivonne van reisblog My footprints Thailand bezocht, was ze niet echt onder de indruk. Ondertussen heeft ze het land nog een paar keer bezocht en is ze Thailand gaan waarderen. Dat laat ze zien een in fotoblog ‘Portraits of the world: Thailand’. De prachtige foto’s geven een mooi beeld van de verschillende gezichten van het land.
Reisblogs van de week Thailand

Rondje Marokko
Bianca van Food Travel Photography maakte vorige week een reis die al lang op haar verlanglijstje stond: een rondreis van een week door het noorden van Marokko. Ze wandelden in het Atlasgebergte en bezochten onder meer de steden Meknes, Fes en het beroemde fotogenieke blauwe stadje Chefchaouen. In Bianca’s blog, met mooie foto’s, kun je de route bekijken die ze reden.
Reisblogs van de week Marokko

In the jungle
Volgens Daphne van reisblog Traveloclock is een reis naar Maleisië niet compleet zonder een bezoek aan het oudste oerwoud ter wereld: Taman Negara. In dit uitgestrekte oerwoud leven bedreigde diersoorten en inheemse volksstammen, zoals de Orang Asli. In een blog beschrijft Daphne hoe je bij dit nationale park komt en hoe je het oerwoud het beste kunt ontdekken.
Reisblogs van de week Maleisië

Roemeense kastelen
Jeffrey en Josanne van Reisbloggers.nl bekijken op reis graag kastelen. In een blog zetten ze de drie mooiste kastelen van Roemenië op een rij. Het bekendst van deze drie is kasteel Bran, dat wordt geassocieerd met Dracula. Het kasteel in Transsylvanië zoals Bram Stoker dat beschreef lijkt namelijk erg veel op kasteel Bran, en daarom is het populair bij toeristen.
Roemenië

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de reisblogselectie van de week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.