Met de reisblogs van deze week nemen we een kijkje in het vrij ontoegankelijke Noord-Korea, we gaan lekker eten op Curaçao en we drinken een sherry in een bodega in Andalusië. Verder nog een handige blog met informatie over de kosten die je kunt verwachten in Ecuador. Veel leesplezier!

Lekker eten op Curaçao
Mellisa van Grenzeloos reizen was onlangs voor een stage een paar maanden op Curaçao. Er zijn vervelender stageplekken te bedenken! In een blog deelt ze negen betaalbare, minder toeristische restaurants op dit Caraïbische eiland. Van restaurantjes aan het strand tot een populaire eetgelegenheid in een… loods. Mellissa vertelt ook wat de specialiteiten zijn van deze restaurants. Je zou er trek van krijgen!
Eten op Curacao

Noord-Korea in foto’s
Yvon van reisblog GoYvon maakte een 6-daagse reis naar een land dat al een tijdje op haar bucketlist stond: het gesloten land Noord-Korea. Een niet zo voor de hand liggende bestemming. Van de reisorganisatie ontving ze van tevoren een hele lijst met voorschriften waar je je aan moet houden als je in Noord-Korea bent. Deze week zette Yvon een derde fotoblog online van haar reis. Bekijk ook zeker deel 1 en 2 van haar fotoverslagen, voor een indruk van dit niet zo toegankelijke land.
Noord-Korea

Sherry drinken in Andalusië
Susan van reisblog Susan is weg bezocht in Jerez de la Frontera in Andalusië de beroemde Tio Pepe-bodega. Hier kun je sherry proeven, het drankje dat mateloos populair was in Nederland in de jaren 70 en 80. Tegenwoordig is het wat minder hip(s)… Sherry, je moet ervan houden, maar als je het proeft in een authentieke Spaanse bodega smaakt het vast veel lekkerder. Susan pleit in haar blog in elk geval voor de terugkeer van deze drank. 😉
Tio Pepe-bodega in Andalusie

Hoe duur is Ecuador?
Heb je plannen voor een reis naar Ecuador, dan is deze blog van Wendy, ook wel bekend als Reismeisje, een aanrader om te lezen. Zij is sinds oktober vorig jaar op wereldreis en reisde onder meer vier weken door Ecuador. In haar blog vertelt ze met welke kosten je rekening moet houden. Van de kosten van een vlucht en accommodaties, tot de prijzen voor een uitstapje naar de jungle. Handig!
Jungle in Ecuador

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de reisblogselectie van de week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.