Na een welverdiende zomerpauze zijn we weer terug met een selectie van de leukste reisblogs. In deze editie blogs over een reisroute door verrassend Oezbekistan, het bijzondere Namibië, de beste koffietentjes in Porto en wandelen op actieve vulkanen in Hawaii. Veel leesplezier!

Reisroute door verrassend Oezbekistan
Esther van Go live go travel reisde 10 dagen door Oezbekistan, een land dat haar erg verrast heeft. In een blog deelt ze nu de route die ze aflegde langs de hoogtepunten van Oezbekistan. Van hoofdstad Tasjkent tot aan de indrukwekkende bezienswaardigheden in Samarkand. Onderaan het artikel staan ook nog wat handige reistips voor wie ook plannen heeft om naar Oezbekistan te gaan.
Reisblogs v/d week

Mooi Namibië
Caro van reisblog Born on a plane maakte deze zomer een reis door Namibië. In een eerste blog na deze reis beschrijft ze hoe bijzonder ze dit land vond: de dieren, het landschap en de mensen die ze ontmoette. Zo bijzonder dat ze het land al miste toen het vliegtuig terug naar Nederland nog moest vertrekken. 😉
Reisblogs v/d week

De lekkerste port koffie in Porto
Als je in Porto bent drink je heus niet alleen port, ook al zou je dat misschien wel willen. Op Portugalblog Saudades de Portugal staan in een blogpost de leukste koffietentjes van Porto op een rij. Van hip tot klassiek, op al deze plekken ben je verzekerd van een goede kop koffie.
Reisblogs v/d week

Wandelen op de vulkaan
Wandelen over actieve vulkanen… spectaculair maar niet zonder gevaar. Vincent van Reizen over de wereld deed dat in Hawaii, in het Volcanoes National Park. In een blog vertelt hij wat je allemaal in dit vulkanische park kunt doen.
Reisblogs v/d week

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de reisblogselectie van de week? Laat het ons op tijd (= uiterlijk vrijdagochtend 10 uur) weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.