In deze reisblogs van de week kozen we voor blogs over Zuid-Afrika en de Italiaanse streek Puglia (beide live vanaf de bestemming), de IJslandse hoofdstad Reykjavik en een ‘battle’ tussen de Baltische hoofdsteden Riga en Tallinn. Veel leesplezier!

Live uit Zuid-Afrika
Saskia van Reisgenie reist as we speak door Zuid-Afrika en Swaziland. Deze week publiceerde ze een tweede blog live vanaf haar bestemming, met daarin een uitgebreid verslag van haar bezoek aan de Klaserie Game Reserve en Swaziland. Met heel veel foto’s van wildlife, mooie lodges, eten en Afrikaanse zonsondergangen. Live blog nr. drie is ondertussen ook verschenen!
reisblogs v/d week

Mooie dorpen in Puglia
Ook een live blog van Marcel van Your travelguide online: hij reist op dit moment door Zuid-Italië en was eerder deze week in de streek Puglia. Deze regio staat bekend om de pittoreske dorpjes met de trulli, witte huisjes met een kegelvormig dak. Marcel bezocht er verschillende mooie stadjes, waaronder Alberobello, Ostuni en Matera.
reisblogs v/d week

Uit eten in Reykjavik
IJsland wordt steeds populairder als reisbestemming. In eerste instantie natuurlijk vanwege de prachtige, ruige natuur. Maar de hoofdstad Reykjavik is ook zeker de moeite waard. Karlijn van Karlijn Travels was er deze zomer en geeft in een blog tips voor de leukste cafés en restaurants in Reykjavik. Wat te denken van een café waar je meteen even een wasje kunt draaien?
reisblogs

Naar Riga of Tallinn?
Voor wie twijfelt tussen een stedentrip naar de Letse hoofdstad Riga of naar de hoofdstad van Estland Tallinn is er goed nieuws! Anita van Reisvlinder heeft beide steden bezocht en vergelijkt ze in blog met elkaar. Waar vind je de beste sfeer en de mooiste bezienswaardigheden, en waar kun je het beste winkelen en eten & drinken? Na het lezen van Anita’s blog weet je het.
reisblogs v/d week

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de selectie reisblogs v/d week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.