Deze week zetten we niet vier maar vijf reisblogs in de spotlight. De blogs nemen je mee naar de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul, naar de rijstvelden op Bali, het Zuiderstrand bij Scheveningen, Brussel en het Griekse schiereiland Kassandra. Veel leesplezier!

Vijf dagen in Seoul
In juli was Jenny van Ik Reis vijf dagen in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul. Ze bekeek er verschillende paleizen, wandelde door parken en tuinen, en struinde rond op markten. In haar blog een verslag van alles wat ze die dagen heeft gedaan. Je vindt er naast veel foto’s ook een 360-graden foto en een reisfilmpje van Seoul .
reisblogs v/d week

Rijstvelden op Bali
Eerder deze maand vertrok Danique van My travel journal met haar vriend voor onbepaalde tijd op reis. De hoofdbestemming is Australië, maar eerst gingen ze nog naar Bali. Op een scooter reden ze daar naar de rijstvelden. Danique had al eerder rijstvelden gezien in het noorden van Vietnam, maar dat was toen een beetje een treurige bedoening. De rijstvelden op Bali waren dat zeker niet, zoals je op de foto’s in haar blog kunt zien.
reisblogs v/d week

Nazomeren op het strand
Denise van Follow my footprints blikt terug op heerlijke zomeravonden op het Zuiderstrand bij Scheveningen. Ze genoot er van de mooiste zonsondergangen. Lees haar blog voor tips voor de leukste strandtenten op dit strand en bekijk de foto’s om zelf ook een beetje het strandgevoel te krijgen. Of ga dit weekend zelf naar het strand, het kan nog! 😉
reisblogs v/d week

Mannenweekend in Brussel
Eind augustus ging Christophe van Travelchecker naar Brussel met zijn vader en broers. Hier bezochten ze onder meer het kleinste en het grootste monument van België. Voordat ze Brussel in gingen maakten ze een tussenstop in het plaatsje Eizeringen, voor een bezoek aan ‘het café met de langste naam en de kortste openingsuren’. Hoe dit café heet lees je in Christophe’s blog.
reisblogs v/d week

Kennismaking met Kassandra
Maud van Maud geniet ging afgelopen zomer een week haar favoriete vakantieland: Griekenland. Ze heeft al zes Griekse eilanden bezocht, maar nu ging ze met haar gezin naar het vasteland, naar het schiereiland Kassandra in de regio Chalkidiki. In een blog deelt ze de routes die ze hier reden om het schiereiland te verkennen.
reisblogs v/d week

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de selectie reisblogs van de week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.