De reisblogs van deze week gaan over Bako National Park op Borneo, een wandeltocht van Sevilla naar Santiago de Compostella, een vakantie met kinderen op Sicilië en een live blog vanuit ‘the Mountain States’ in Amerika. Veel leesplezier!

Aapjes kijken op Borneo
Kirsten en Erick van reisblog Travelaar zijn sinds januari op wereldreis. In een van hun laatste blogs vertelt Erick over hun verblijf in Bako National Park in Kuching op Borneo. Met een gids spotten ze veel dieren in dit nationale park, zoals een neusaap, slangen en een vliegende kat. Hoe die laatste eruit ziet kun je zien in de blog!
Reisblogs v/d week - #78

Live vanuit Amerika
Amerika-fan Bianca van Stripes & Stars is op dit moment in haar favoriete land en blogt live. In haar laatste blog vertelt ze over de plaats Jackson en String Lake, en deelt ze een mooie 360-gradenfoto van dit meer. Wist jij dat er in Amerika konijnen zijn met een gewei? Dit zijn ‘jackalopes’… Bianca is nog maar net begonnen aan haar reis, dus houd haar blog de komende tijd in de gaten voor meer updates.
Reisblogs

Via de la Plata
Susan van Susan is weg loopt op dit moment de Via de la Plata, een pelgrimstocht van Sevilla naar Santiago de Compostella. Ze is begin september begonnen aan deze tocht van ongeveer 1000 kilometer. In haar nieuwste blogpost vertelt ze over alle dieren (waaronder stieren) die ze onderweg tegenkomt in de weilanden die ze doorkruist. En over hoe lastig het soms is om in Spanje vegetariër te zijn; na een lange dag wandelen wacht er vaak een bordje… sla.
reisblogs

Met kinderen naar Sicilië
Op Gezin op reis schrijft gastblogger Margje over Sicilië als fijne gezinsbestemming in het voor- of najaar. In de blog niet alleen tips voor bezienswaardigheden en steden die de moeite waard zijn, maar ook praktische tips voor wie naar Sicilië gaat met kinderen.
reisblogs

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de selectie reisblogs van de week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.