Het is weer vrijdag en dus… tijd voor de Reisblogs van de week! De blogs gaan deze keer over de diversiteit van het continent Zuid-Amerika (in foto’s), Syrië 20 jaar geleden, wandelen bij Zion Canyon en tips voor leuke dagtrips vanuit Londen. Veel leesplezier!

Zuid-Amerika in foto’s
Precies een jaar geleden begonnen Wendy en Gerben van Reismeisje in Brazilië aan hun wereldreis. Inmiddels zijn ze weer terug in Nederland. In zes maanden tijd hebben ze (op drie landen na) alle landen van dit continent bezocht. In een fotoblog delen ze tien van hun favoriete foto’s die laten zien hoe divers Zuid-Amerika is.
reisblogs

Het Syrië van 20 jaar geleden
Hebben jullie gisteravond ook gekeken naar ‘Floortje terug naar Syrië’? Dit was het eerste deel van een documentaire die Floortje Dessing maakte over haar recente bezoek aan dit door oorlog verscheurde land. Denise van Follow my footprints bezocht Syrië en Libanon meer dan 20 jaar geleden voor haar studie. In een blog deelt ze foto’s van toen. En vergeet volgende week donderdag niet naar deel 2 van Floortjes documentaire te kijken!
reisblogs

Wandelen bij Zion Canyon
Lianne reist op dit moment door Nevada, Utah en Arizona in Amerika. In de Zion Canyon maakte ze een wandeling naar Observation Point. Vanaf daar heb je een mooi uitzicht over de hele canyon. Het is een zware wandeling omhoog, maar Lianne wist een makkelijkere route. Een verslag van deze mooie wandeling en praktische informatie in haar blog!
reisblogs Zion Canyon

Dagje weg vanuit Londen
Milou van reisblog Explorista is al 843 keer in Londen geweest, en dan is het ook wel eens leuk om iets buiten de stad te gaan doen en wat meer te zien van Engeland. Wist jij bijvoorbeeld dat je vanuit Londen zo in de beroemde badplaats Brighton zit? In haar blog een lijstje met dagtrips die gemakkelijk te doen zijn vanuit Londen, inclusief informatie over de reistijd.

reisblogs
Foto: Milou van Roon

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de selectie reisblogs van de week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.