De geselecteerde Reisblogs van de week gaan deze keer over de mooiste wegen in Canada, bijzondere markten in Hongkong, alles wat je moet weten over de nationale parken van Amerika en mooi uitzicht vanaf de Zugspitze in Zuid-Duitsland. Veel leesplezier!

Roadtrippen in Canada
Houd je van roadtrips? Volgens Naline van Stop and Stare is Canada dan de ideale bestemming voor jou. In een blog deelt ze de vijf mooiste autoroutes in Canada, die je niet mag missen als je met een auto of camper rondreist. Van de nr. 1 van de lijst heb je misschien wel al gehoord: de Icefields Parkway in Alberta. Onderweg zie je gletsjers, canyons, watervallen en meren.
reisblogs v/d week

Naar de markt in Hongkong
Ga je naar Hongkong, bijvoorbeeld als tussenstop op weg naar Australië of Nieuw-Zeeland? Dan wil je vast ook naar een van de vele markten in deze drukke wereldstad. Sabine van Be Sabine was twee weken in Hongkong en zet in een blog zeven bijzondere markten op een rij, met veel kleurrijke foto’s die je een indruk geven van wat je er kunt verwachten.
reisblogs v/d week

Nationale parken in de VS
Ivonne van My Footprints reisde eerder dit jaar drie maanden door het westen van de Verenigde Staten. Tijdens deze reis bezocht ze maar liefst 16 nationale parken. In een blog vind je nu alles wat je moet weten over de nationale parken van Amerika, zoals informatie over toegangsprijzen, kamperen, wandelen en nog veel meer. Een handig overzicht!
reisblogs v/d week

Uitzichtje
Wanda van Wanda’s Wereld genoot op de Zugspitze, een berg op de grens van Oostenrijk en Duitsland, van een prachtig uitzicht. Het hoogste punt bereik je met een kabelbaan, en als je mazzel hebt is het helder weer met niet al te veel bewolking. In Wanda’s blog een mooie serie foto’s.
reisblogs v/d week

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de selectie reisblogs v/d week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.