De reisblogs v/d week gaan over het fotogenieke Marokko (met bewijsmateriaal), een korte stedentrip naar Oslo, raften op een wilde rivier in Costa Rica en een sunset drive in het Zuid-Afrikaanse Krugerpark. Veel leesplezier!

Fotogeniek Marokko
Stéphanie van Expeditie Aardbol maakte in Marokko een rondreis door het Atlasgebergte en langs de Koningssteden. Tijdens deze roadtrip ontdekte ze hoe fotogeniek dit land is. In een blog geeft ze hiervoor 10 redenen, met bewijsmateriaal uiteraard in de vorm van prachtige foto’s.
reisblogs v/d week

Oslo in een dag
Wat te doen in Oslo als je er maar één dag bent? Sandra van Stralend Schrijven deelt een route door deze stad waarmee je in korte tijd veel bezienswaardigheden kunt zien. Daarnaast geeft de video in Sandra’s blog je een goede indruk van de Noorse hoofdstad.
reisblogs v/d week

Raften in Costa Rica
Carolien van reisblog Dream the World was afgelopen zomer met haar gezin in Costa Rica. Ze genoten er niet alleen van de prachtige natuur, maar gingen ook raften op de Sarapiquirivier. Of iedereen het droog heeft gehouden tijdens het raften kun je zien in het filmpje in Caroliens blog. Wij verklappen niets. 😉
reisblogs v/d week

Afrikaanse zonsondergang
Elisa van Lies rond de wereld maakte eerder dit jaar een rondreis door Zuid-Afrika. Natuurlijk stond een bezoek aan het beroemde Krugerpark ook op het programma. Hier maakten ze laat in de middag een sunset drive: ze zagen niet alleen veel wilde dieren, maar ook een prachtige zonsondergang.
reisblogs v/d week

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de selectie reisblogs v/d week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.