Het is er weer tijd voor: de Reisblogs van de week! De geselecteerde blogs gaan over Schotland in de herfst, een stedentrip naar Palermo en havenstad El Puerto in Zuid-Spanje. En pak je bucketlist er ook maar bij, want daar moet Nicaragua aan worden toegevoegd. 😉 Veel leesplezier!

Herfst in Schotland
In de herfstvakantie reisde Mario van Vakantaseren met zijn gezin door Schotland. Met een camper reden ze ca. 750 mijl in een week tijd. Ze reden van Edinburgh naar onder meer Fort William en het eiland Skye, Mario maakte de ene foto na de andere en die kun je bekijken op zijn blog. Wist jij dat Schotland zo mooi was in de herfst?
reisblogs Schotland

Citytrip Palermo
Cindy van reisblog The Belgian Abroad ging drie dagen op stedentrip naar de Siciliaanse hoofdstad Palermo. Niet direct een voor de hand liggende keuze, want Palermo staat bekend als druk, vies en crimineel. Cindy wilde weten of deze vooroordelen klopten (eh… ja, de meeste wel), maar ontdekte ook de andere kant van Palermo. En daarover lees je meer in haar blog.
reisblogs Palermo

Nicaragua op de bucketlist
Staat Nicaragua al op jouw bucketlist? Zo nee, dan geeft Liselore van Grab your bags je nu 9 redenen waarom je dit land er wel op zou moeten zetten. Wist jij bijvoorbeeld dat je er tropische witte stranden vindt, en dat je er kunt vulkaan-boarden? De andere 7 redenen lees je in Liselore’s blog.
reisblogs

Camper Smuikje in Zuid-Spanje
Walter en Janine reizen met hun camper – Smuikje genaamd – een groot deel van het jaar door Europa om (digitale) reisgidsen te schrijven. Op dit moment zijn ze in El Puerto de Santa Maria, in het zuiden van Spanje. In een blog vertellen ze over deze havenstad, die ondanks een hoge werkloosheid toch bruist.
reisblogs

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de selectie reisblogs van de week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.