In de wekelijkse selectie van leukste reisblogs vind je deze keer blogs over een roadtrip door het mooie Toscane, de leukste kerstmarkten van Groot-Brittannië, de Russische steden St. Petersburg en Moskou en wandelen in Zwitserland Tsjechië. Veel leesplezier!

Roadtrip Toscane
Een prachtig heuvelachtig landschap, schilderachtige dorpjes, heerlijk eten en fijne wijn. In augustus maakt Daphne van Live the life you love in acht dagen tijd kennis met het mooie Toscane. De beroemde kuststrook Cinque Terre pakte ze ook nog even mee. Heb jij ook plannen voor een roadtrip door Toscane? Lees dan Daphne’s blog voor mooie foto’s en de route die zij heeft gereden.
reisblogs

De leukste Britse kerstmarkten
De Sint komt dit weekend aan in Nederland en dat betekent dat Kerst ook niet meer ver weg is. Daarom vond Natasja van Wat zij zegt het tijd voor een blog over kerstmarkten in Groot-Brittannië. Een kerstmarkt bezoeken in Londen ligt natuurlijk voor de hand, maar er zijn nog meer Britse steden met kerstmarkten die de moeite waard zijn.

reisblogs
Foto door Christine Matthews (CC BY-SA 2.0)

Start van een big trip
Na lang aftellen is het dan eindelijk begonnen: de ‘Big Trip’ van Lotte van Scratching my map. De komende drie maanden is zij op reis, eerst met de Transmongolië Express en daarna door Zuidoost-Azië. In een eerste blogpost sinds haar vertrek vertelt Lotte over haar bezoek aan de Russische steden St. Petersburg en Moskou. Houd haar blog de komende tijd in de gaten voor meer updates over haar reis!
reisblogs

Wandelen in Tsjechië
Fleur van Reisbijbel ging hiken in natuurgebied Boheems Zwitserland, dat – anders dan de naam doet vermoeden – in Tsjechië ligt. In dit nog niet zo bekende natuurgebied vind je kloven, zandsteenrotsen, een kasteeltje en de grootste natuurlijke rotsbrug van Europa. In de blog van Fleur veel praktische informatie en handige tips.
reisblogs

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de selectie reisblogs van de week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.