In deze editie van de Reisblogs v/d week blogs over een roadtrip langs de Zuid-Afrikaanse Kaap, een bijzonder klooster in China, een paradijselijk eiland in Belize en uit eten gaan in Lissabon… in je eentje. Veel leesplezier!

Rondje Kaap
Op reisblog Vive le voyage deze week een blog van Jantine over een roadtrip van Kaapstad naar onder meer Kaap de Goede Hoop en Cape Point. Welke route is het mooist en op welke plekken moet je echt even stoppen? Met de tips van Jantine weet je het!
reisblogs v/d week

Hangend klooster in China
Toen Cynthia van Chez Cynthia zich aan het inlezen was voor haar reis door China, las ze iets over een hangend klooster aan een rots. Haar nieuwsgierigheid was gewekt, want… hoe dan? Ondanks dat dit hangende klooster niet op haar route lag, wilde Cynthia het zien. In haar blog vertelt ze over dit bijzondere klooster in Datong, met foto’s!
reisblogs v/d week

Een paradijsje in Belize
Emma van Travelhotspots houdt van eilanden en zeker van de paradijselijke soort. In Belize, Midden-Amerika was ze een paar dagen op het eiland Caye Caulker, waar ze onder meer een snorkelexcursie deed. Aan de foto’s op Emma’s blog te zien valt dit eiland zeker in de categorie ‘paradijselijk’.
reisblogs v/d week

Alleen uit eten in Lissabon
Kim van Kim op reis verkende Lissabon een paar dagen in haar eentje en dat betekende dat ze ook alleen uit eten moest. In je eentje uit eten gaan voelt soms wat ongemakkelijk, maar aangezien Kim een fastfoodrestaurant ook geen optie vond deed ze het toch. En daar kreeg ze geen spijt van. In haar blog tips voor restaurants in Lissabon waar je prima kunt eten in je eentje… of in gezelschap van anderen.
reisblogs v/d week

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de selectie reisblogs v/d week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.