In de selectie van leukste reisblogs van de week deze keer blogs over de Giant’s Causeway in Noord-Ierland, de lekkerste gerechten van Sri Lanka, de mooiste dorpjes van Corsica en een stedentrip naar Madrid. Veel leesplezier!

Reuzenrotsen in Noord-Ierland
Reisblogger Marcella Molenaar vierde haar verjaardag dit jaar in Noord-Ierland. Ze boekte tickets naar Belfast, maar wilde vooral wat zien van de natuur. Een van de bekendste bezienswaardigheden in Noord-Ierland is de Giant’s Causeway, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. In Marcella’s blog een verslag van haar bezoek aan deze bijzondere rotsformaties, met praktische tips.

reisblogs van de week

Lekker eten in Sri Lanka
Dewi van reisblog Backpack vol verhalen reisde drie weken door Sri Lanka. Van tevoren had ze niet alleen uitgekeken naar al het moois wat ze tijdens deze reis zou zien, maar ook naar het lokale eten. In een blog vertelt ze wat ze de acht lekkerste gerechten vond in Sri Lanka, zoals coconut pancakes en rice & curry… je zou er trek van krijgen! 🙂

reisblogs van de week

De dorpen van Corsica
Op het Franse eiland Corsica vind je niet alleen prachtige natuurgebieden en mooie stranden, maar ook veel sfeervolle dorpjes. Stéphanie van Passie voor Frankrijk neemt je in een blog mee langs een paar van de mooiste Corsicaanse dorpjes en de bezienswaardigheden daar.

reisblogs van de week

Madrid is wel leuk als…
Toon van Gaat eens voets is twee keer in Madrid geweest, en hoewel hij het een leuke stad vindt, geeft hij de voorkeur aan steden als Sevilla en Porto. In een blog zet hij uiteen wat hij wel leuk vindt aan een citytrip naar Madrid. Een belangrijke voorwaarde is het weer: het moet wel droog zijn!

reisblogs van de week

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de selectie reisblogs van de week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.