De reisblogs die we deze week selecteerden gaan over een kort bezoek aan Singapore, de zuid-Spaanse stad Almería, zeven leuke kerststeden in het noorden van Duitsland en het onbekende, kleurrijke Spaanse dorp Villajoyosa. Veel leesplezier!

Twee dagen in Singapore
Ga jij binnenkort naar Singapore, bijvoorbeeld voor een tussenstop, en heb je maar kort de tijd? Lees dan de blog van Judith van Worldwife! Ze geeft tips voor het ontdekken van Singapore in twee dagen, met een dagvullend programma. Welke bezienswaardigheden mag je niet missen, waar kun je winkelen en waar kun je de lekkerste cocktails drinken? Het staat allemaal in de blog.

reisblogs Singapore

Almería, het is weer eens wat anders!
Nanouk van Samen de wereld ontdekken reisde met man en kind twee maanden door Zuid-Spanje. Voor wie eens wat anders wil bezoeken dan geijkte steden als Sevilla en Granada schreef ze een blog over Almería. Wat is er te zien in deze stad, naast het bekende fort Alcazaba, en wat is er te doen met kinderen? Een blog met veel foto’s.

reisblogs Almeria

7x kerststeden in Noord-Duitsland
Fem van Standort Hamburg woont al een tijd in Hamburg en heeft in een blog de leukste kerstmarkten van zeven steden in Noord-Duitsland op een rij gezet. Deze steden noemen zichzelf allemaal ‘de kerststad van het noorden’, maar welke stad nou echt het leukst is? In al deze steden vind je in elk geval veel kerstsfeer en gezellige kerstmarkten.

reisblogs

Kleur in Villajoyosa
Heb jij wel eens gehoord van het Spaanse plaatsje Villajoyosa? Zo niet, dan ben je niet de enige. Denise van Follow my footprints had er wel van gehoord. Sterker nog, dit vrij onbekende dorp stond op haar bucketlist. Afgelopen weekend ging ze er vanuit Allicante naar toe. Ze had een beetje pech met het weer, maar de filmpjes in haar blog geven een goede indruk van dit kleurrijke kustplaatsje. De zon moet je er alleen zelf even bij denken!

reisblogs

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de selectie reisblogs van de week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.