In deze laatste Reisblogselectie van 2016 blikken we terug op het afgelopen jaar. Veel reisbloggers publiceren in deze periode een jaaroverzicht en die hebben wij verzameld in een overzicht. Leuk om te lezen en misschien doe je inspiratie op voor je eigen reisplannen voor 2017. Dus… pak er een drankje bij en ga lekker lezen!

Remco en Linda van Travellers of the World reisden in de zomer zes weken door Singapore, Maleisië en Thailand. Daarnaast maakten ze een paar stedentrips en ze sluiten hun reisjaar op dit moment af in Praag.

jaaroverzichten 2016

Stéphanie van Expeditie Aardbol ging in 2016 maar liefst 17 keer op reis en bezocht elf landen, waaronder Dubai, Japan en Marokko. Maar ook in Nederland bezocht ze plekken waar ze nog niet eerder was geweest. Ze kan dus tevreden terugkijken op een mooi reisjaar.

Jaaroverzichten 2016

Co van Op reis met Co heeft een afwisselend reisjaar achter de rug, met stedentrips naar onder meer Gent, Brugge en Boedapest. Ze maakte een roadtrip door Amerika en ging voor het eerst in haar leven… all inclusive!

Reisblogs jaaroverzichten 2016

Matthijs van Rugzakreizen bezocht in 2016 vijf nieuwe bestemmingen. Hij begon het jaar met een stedentrip naar Marrakech, reisde in de zomer door Iran en in november door IJsland. En tussen deze reizen door heeft hij ook niet stilgezeten.

Reisblogs jaaroverzichten 2016

Ook Elisa van Lies rond de wereld kijkt terug op een mooi reisjaar, waarin ze stedentrips maakte naar onder meer Dublin en Londen. Maar het hoogtepunt op het gebied van reizen was de rondreis door Zuid-Afrika en Swaziland.

jaaroverzichten 2016

In 2016 startte Carolien met haar reisblog Dream the World. Ze ging het afgelopen jaar verschillende keren op stedentrip, ging mee op persreis en in augustus reisde ze met haar gezin door Costa Rica.

Reisblogs jaaroverzichten 2016

Reisjaar in foto’s

Yvonne van der Laan begon 2016 in India en eindigt het jaar in Marokko. Tussendoor bezocht ze met haar gezin ook nog (onder meer) Valencia, Portugal, Mallorca en Sri Lanka. Een terugblik in foto’s.

jaaroverzichten 2016

Marjolein van Your Travel Guide kijkt aan de hand van haar favoriete foto’s terug op haar reisjaar 2016. Een jaar waarin ze naar Schiermonnikoog, Maastricht en Berlijn ging, maar ook naar Slovenië, Kroatië en IJsland.

reisblogs jaaroverzichten 2016

Minst en meest gelezen blogs

Mario van Vakantaseren publiceerde in november een lijstje van zijn minst gelezen blogs van 2016. De ene blog wordt nu eenmaal beter gelezen dan de andere, maar waarom… dat is vaak niet duidelijk. Met zijn top 5 wil Mario zijn minder goed gelezen blogs een tweede kans geven.

Reisblogs jaaroverzichten 2016

Ook Marcel van Yourtravelguideonline blikt terug op 2016 aan de hand van zijn blogs, maar dan de meest gelezen blogs. En die gingen onder meer over Antwerpen en roadtrips door Zuid-Afrika en Zuid-Italië.

jaaroverzichten 2016

Ook Ivonne van My footprints zette haar meest gelezen blogs van 2016 op een rij. In deze 10 blogs schreef ze onder meer over Zion National Park, de mooiste tempels van Zuidoost-Azië en… de bollenvelden in Nederland.

Reisblogs jaaroverzichten 2016

Dit was de laatste Reisblogs v/d week van 2016. Fijne feestdagen en tot volgend jaar!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.