Deze editie van de Reisblogs van de week staat in het teken van eten op reis, want elk land heeft zijn eigen specialiteiten. We selecteerden blogs over eten in Riga, een top 5 eten in Argentinië, truffels eten in Frankrijk en we sluiten af met gebakjes in Boedapest. Veel leesplezier!

Eten in Riga: van luxe restaurant tot kattencafé
Toen Bianca van Food Travel Photography vorig jaar in de Letse hoofdstad Riga was, werd ze positief verrast door het eten in deze stad. Ze probeerde van alles uit, van luxe restaurant tot kattencafé en foodhallen. In haar blog een top 5 voor eten en drinken in Riga. Ook fijn: het eten in Letland is heel goedkoop!
Reisblogs v/d week - Riga

Eten voor carnivoren in Argentinië
Volgens Silke van Reis je mee moet je een land niet alleen bezoeken, maar ook proeven. Eten is nu eenmaal onderdeel van de cultuur van een land. Silke reisde vorig jaar door Zuid-Amerika en vertelt in een blog welke 5 dingen je absoluut moet eten als je in Argentinië bent. Er staan een paar gerechten tussen waar het hart van een echte carnivoor sneller van gaat kloppen (maar dat van een vegetariër wat minder…). Cordero al palo is zo’n gerecht (voor een foto: zie Silke’s blog…).
Reisblogs v/d week - Argentinië

Truffels eten in Frankrijk
Eva van reisblog Omnitraveler was te gast in de Franse streek Champagne-Ardenne, waar ze van alles leerde over truffels. Ze zag hoe truffelhond Honey een truffel vond tussen de truffelbomen, en ’s avonds mocht ze de delicatesse zelf proeven tijdens een truffeldiner. Glaasje champagne erbij en genieten maar!
Reisblogs v/d week

Gebak in Boedapest
Toen ze in Boedapest waren hebben Linda en Remco van Travellers of the world zo ongeveer alle gebakjes uitgeprobeerd die er te krijgen waren. In een blog delen ze nu hun top 5 van de lekkerste gebakjes in Boedapest. En hoewel Oreo cheesecake goddelijk klinkt, was dit niet de lekkerste. Welke dan wel? Dat lees je in de blog.
Reisblogs v/d week

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de reisblogselectie van de week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.