In deze reisblogs van de week gaan we eens een keer niet de hele wereld over. We blijven – op een blog over de stad Jerash in Jordanië na – lekker in Europa! We bezoeken het beroemde Franse getijdeneiland Mont Saint-Michel, we gaan kajakken in de Biesbosch, en we gaan naar een Italiaanse bruiloft. Veel leesplezier!

Romeinse stad in Jordanië
Esther van reisblog Lifelicious is net terug van een rondreis door Jordanië. Ze ging onder meer naar de oude stad Jerash, in het noorden van het land. Hier is nog veel bewaard gebleven uit de Romeinse tijd, zoals een amfitheater. Een bezoek aan Jerash is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in dit soort historische bezienswaardigheden, aldus Esther in haar blog.
Reisblogs v/d week

Drukte op Mont Saint-Michel
Mont Saint-Michel, dat is een idyllisch eilandje vlak voor de kust van Normandië… dacht Kim van Kim op reis. Het is inderdaad een mooi (getijden)eiland, maar idyllisch was het niet. Het is namelijk een van de meest bezochte toeristische attracties van Frankrijk en dus is het er druk. In Kim’s blog lees je wat je er kan verwachten.
Reisblogs v/d week

Kajakken in de Biesbosch
Mario van Vakantaseren verraste vrouw en kinderen met een dagje kajakken in de Biesbosch. In dit mooie natuurgebied in eigen land waande hij zich af en toe in de Amazone. Wist jij dat er in de Biesbosch hoog- en laagtij is? Mario ook niet, maar hij kwam erachter dat dit wel iets is om rekening mee te houden als je er gaat kajakken. 😉
Reisblogs v/d week

Italiaanse bruiloft
Waar wil iemand met een passie voor Italië het liefst trouwen? In Italië natuurlijk! Miriam van Miriam blogt trouwde er, en ook nog met een Italiaan. In haar blog vertelt ze over hoe het eraan toegaat op een Italiaanse bruiloft, want sommige dingen gaan anders dan in Nederland. Wel jammer voor Miriam dat het de hele dag regende, maar zoals de Italianen zeggen: een sposa bagnata (natte bruid) is een sposa fortunata (gelukkige bruid). 🙂
Reisblogs van de week

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de reisblogselectie van de week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.