In de selectie reisblogs van deze week duiken we de natuur in, met een fotoverslag van een bezoek aan de Plitvicemeren in Kroatië, een blog over het Abel Tasman National Park in Nieuw-Zeeland en over wandelen op Corsica. Daarnaast een blog over de grootste gevaren in Colombia: hoe gevaarlijk is reizen in dit land nu echt? Veel leesplezier!

Mooie meren
Marjolein van Your Travel Guide reist op dit moment door Kroatië en Slovenië. In Kroatië stond een bezoek aan de wereldberoemde Plitvicemeren op het programma. Dit nationale park staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en waarom dat is kun je zien aan de mooie plaatjes in de fotoblog van Marjolein.
reisblogs

Witte stranden in Nieuw-Zeeland
Het Abel Tasman National Park op het Zuidereiland in Nieuw-Zeeland is ‘een stukje paradijs op aarde’, schrijft Marc in een blog op Ik wil meer reizen. In dit park – vernoemd naar de Nederlandse ontdekkingsreiziger Abel Tasman – kun je onder meer over de coastal track wandelen, langs de ‘golden beaches’, of kayakken. In Marc’s blog heel veel foto’s van dit mooie landschap.
reisblogs

Hoe gevaarlijk is Colombia?
Sabine van Be Sabine woont en werkt in Colombia. Dit land heeft niet zo’n goede naam als het om veiligheid gaat – want: berovingen, guerrilla’s en overal drugs. Maar klopt dit beeld wel? Hoe gevaarlijk is Colombia nou echt? In een blog zet Sabine de 10 grootste risico’s tijdens een reis in Colombia op een rij.
Reisblogs v/d week

Wandelen op Corsica
Ga jij binnenkort naar Corsica? Dan is een wandeling door de Spelunca-kloof een aanrader. Stéphanie van reisblog FrenchyDutchy wandelde er onlangs en schreef er een blog over met prachtige foto’s en praktische tips. Alvast één tip: neem je zwemspullen mee, voor een verkoelende duik onderweg.
Reisblogs v/d week

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de reisblogselectie van de week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.