In deze editie van de Reisblogs van de week – nummertje 75 alweer! – selecteerden we blogs over een kennismaking met Turkmenistan, een weekend Gdansk met twee vegan foodies, een stedentrip Milaan en een winderige fietstocht rondom het Markermeer. Veel leesplezier!

10x doen in Milaan
Voordat Gabriëlle van reisblog Globegirl naar Milaan ging, kon ze maar weinig blogs vinden met tips voor deze stad. Daarom schreef ze na haar bezoek aan Milaan zelf een blog met tien tips. Naast de beroemde Duomo-kathedraal staan er ook een castello, een basilica en… een voetbalstadion op haar lijstje met bezienswaardigheden.
reisblogs v/d week

Cultuurshock in Turkmenistan
Marloes van Not by the Travelbook reis op dit moment van Turkije naar Bejing. In haar laatste blogpost vertelt ze over de reis van Iran naar Turkmenistan. Van Ashgabat, de ‘stad van de liefde’, was ze niet echt onder de indruk, maar van de Yangykala Canyon des te meer. Zes dagen in Turkmenistan vond Marloes echter meer dan genoeg. In haar blog lees je waarom.
reisblogs v/d week

Tegenwind bij het Markermeer
Edwin van Vaders op reis deed met een vriend een rondje Markermeer, op de fiets. Tijdens deze fietstocht van 255 kilometer genoten de mannen van de Hollandse uitzichten, maar niet zozeer van de nogal stevige wind. Het voordeel van een ‘rondje’ fietsen is dat je nooit de hele weg tegenwind kan hebben. Tenzij de wind halverwege het rondje draait natuurlijk. 😉 In de blogpost van Edwin kun je het hele verslag van de tocht lezen.
reisblogs v/d week

Gdansk voor vega foodies
De dames van Not so stuffy bezochten in augustus de Poolse stad Gdansk. Een prachtige stad, en je kunt er ook heel lekker vegan eten. Janet en Anneloes gingen uitgebreid op onderzoek uit en delen in een blog hun favoriete vegan restaurants in Gdansk. En die ene keer dat ze op de hotelkamer wilden eten, lieten ze gewoon een pizza bezorgen… met een taxi. 🙂
reisblogs v/d week

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de selectie reisblogs van de week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.