De reisblogs van deze week gaan over de Noorse eilandengroep Lofoten, over kerstsfeer in New York en een kennismaking met Transsylvanië in Roemenië. Daarnaast een fotoblog over Miami waarin je zelf kunt zien of de vooroordelen over deze stad kloppen. Veel leesplezier!

Brrrrr op de Lofoten
Houd jij van mooie winterse landschappen en kun je wel tegen een beetje kou? Dan is de Noorse eilandengroep Lofoten misschien wat voor jou. Bart en Lieke van reisblog Travelosophy zijn er in de winter geweest en vertellen erover in een blog. Als je de foto’s ziet krijg je het al koud, maar mooie plaatjes zijn het wel!

reisblogs Lofoten

Hardlopende bikini’s in Miami
Toen Pim en Narelle van Weg van het Noorden naar Miami gingen, hadden ze best wat vooroordelen. Bij Miami moesten ze namelijk denken aan “Hardlopende bikini’s, skeelerende stringetjes en skateboardende spierbundels.” Maar… kloppen deze vooroordelen ook? Pim en Narelle zochten het uit en plaatsten het bewijsmateriaal in een blog. We verklappen alvast dat ze het heel leuk vonden in Miami.

reisblogs Miami

Ontmoeting met Roemenië
De verhalen over Roemenië zijn niet altijd positief. Maar Kelly van Reisheid besloot zich daar niets van aan te trekken en zelf te gaan oordelen. Ze koos ook nog voor de streek die als griezelig te boek staat: Transsylvanië. In Kelly’s blog lees je hoe de kennismaking met Roemenië verliep.

reisblogs Roemenië

Kerstsfeer in New York
Nog een maandje en dan is het Kerstmis. Met de blog van Marjolein van Your Travel Guide kom je alvast een beetje in de stemming. Vorig jaar was zij vlak voor kerst in New York, en als ze ergens weten hoe ze een stad moeten onderdompelen in kerstsfeer dan is het daar wel. In Marjolein’s blog tips voor wat je niet mag missen als je in New York bent rond de kerstperiode.

reisblogs New York

Heb jij een nieuw blog geschreven en wil je ook een keer in de selectie reisblogs van de week? Laat het ons weten!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.