De kracht van reizen

Bij Expedia geloven we in de oneindige kracht van reizen en het daarmee verbreden van onze horizon en het verrijken van onze wereld. Reizen biedt de mogelijkheid om iedere dag iets nieuws te leren, om samen met je dierbaren, of juist iemand die je net hebt ontmoet, nieuwe dingen te beleven en mooie herinneringen te maken. Door het mixen van culturen ontstaat een wereld waarin tolerantie en liefde de boventoon voeren. Zo creëren we een wereld waar we trots op kunnen zijn.

De nieuwe campagne

We willen daarom graag laten zien hoe geweldig reizen is. Met medewerking van een onderzoeker van de BBC zijn we Europa ingetrokken op zoek naar personen voor wie we een droomreis konden realiseren. Vervolgens vertelden we het authentieke verhaal van deze echte mensen.

David: een fotograaf uit York met een droom.
Julian: een vrachtwagenchauffeur uit Birmingham met een bijzondere passie.
Bastian en Vera: een ondernemer en een visagist uit Berlijn die moeite hebben om een goede balans te vinden tussen hun werk en hun gezin.
Tatjana: een gedragstherapeut uit Amsterdam met een jeugddroom.
Katie en haar familie: een Britse familie vliegt naar de andere kant van de wereld voor familiebezoek

Wij hebben deze personen uitgenodigd voor een reis naar een plek in de wereld. Een plek waar zij hun dromen konden waarmaken, met familieleden werden herenigd of een passie voelden oplaaien.

Met deze verhalen hebben we niet alleen laten zien dat reizen belangrijk is, maar ook dat reizen een manier is om mensen momenten te laten beleven die ertoe doen. Met deze verhalen willen we laten zien hoe mooi de wereld is.

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.