We hebben goed nieuws voor je: hotels willen jou als hun gast en daardoor kun je vaak profiteren van goede aanbiedingen! De hotelsector is erg competitief, dus het loont om te zoeken naar het beste hotel of de beste pakketreis. En kijk daarbij niet alleen naar de prijs, maar ook naar de voorzieningen in een hotel. Sommige hotels kunnen services met toegevoegde waarde bieden die andere accommodaties niet hebben.

Zo vind je de beste hoteldeals

Wees flexibel
Hotels hebben vaak fantastische aanbiedingen voor last-minute boekers. Dit is ook het geval wanneer je lang van tevoren boekt of tijdens een seizoenssale. Hotels belonen gasten ook als ze langer blijven, met aanbiedingen als ‘3 nachten boeken, 4e nacht gratis’. Dus wees flexibel als je op zoek bent naar een superdeal!

Boek mobiel
Bij last-minute of dagaanbiedingen bieden hotels hun beste prijzen vaak aan via mobiele apps. De Expedia App heeft exclusieve deals en helpt je bij het vinden van topaanbiedingen op hotels in jouw buurt.

Kamers met korting
Zoek niet alleen naar standaard kamers. De grootste besparingen vind je meestal op kamers die er duurder uitzien. Vergeet dus niet om alle kamertypes van een hotel te bekijken, want soms vind je de beste aanbiedingen bij de mooiste kamers!

hotel

Het complete pakket
Als je wilt besparen, bekijk dan eens of een pakketreis wat voor je is. Expedia combineert bijvoorbeeld Vlucht + Hotel of Hotel + Auto voor aantrekkelijke aanbiedingen. Door onze goede relatie met wereldwijde luchtvaartmaatschappijen en hotels kunnen we goed onderhandelen. En jij kunt profiteren van deze besparingen!

Reizen zoals jij het wilt
Met Expedia kun je de vluchttijd, boekingsklasse en hoteloptie kiezen in een pakket dat helemaal is afgestemd op jouw wensen. Vluchten van budgetmaatschappijen kunnen gecombineerd worden met 5-sterrenhotels, en vice versa.

Vakantie in eigen land
Je hoeft niet naar het buitenland te gaan om van een Expedia-pakket te kunnen genieten. Pakketten hoeven namelijk niet altijd met een vlucht te zijn. Er zijn genoeg topdeals in eigen land door een hotel te combineren met een huurauto. Vergeet dus niet om te profiteren van de besparingen op je volgende ‘staycation’!

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.